Keynote

Keynote 6.5

Verras je publiek met fantastische presentaties

VOOR

  • Eenvoudig en diepgaand
  • Brengt je presenatie tot leven
  • Verder werken op je iPhone

TEGEN

  • Exporteren niet optimaal

Excellent
9

Keynote is Apple's antwoord op Microsoft PowerPoint. Met de software maak je geanimeerde, multimediale en ronduit indrukwekkende presentaties voor verschillende doeleinden.

Spreken in het openbaar is al moeilijk genoeg; daarom gebruik je Keynote. De Mac-software geeft je gereedschap voor een dusdanig imponerende (en informatieve) show, dat je niet zenuwachtig maar juist trots het podium beklimt.

Keynote biedt alle functies die je ook kent van (de Windows- en Mac-versies) PowerPoint: slides, grappige effecten, filmpjes in je presentatie... Dat is echter nog maar het begin. Met Keynote animeer je objecten, integreer je multimedia en visualiseer je data, met een bijna cineastisch resultaat. Ben je een beetje bedreven met Keynote, dan benadert het programma de basisfunctionaliteit van bijvoorbeeld After Effects.

Klinkt ingewikkeld? Dat valt mee. Keynote is dankzij een drag-and-drop-principe geschikt voor zowel professionele als huis-tuin-en-keuken presentatoren. En het mooie is dat je vanuit je huis, tuin of keuken gewoon verder werkt aan de presentatie waaraan je op kantoor bent begonnen. Dankzij iCloud-integratie pas je op de iPhone of iPad je werk aan, al zijn de mogelijkheden op iOS relatief beperkt.

Een nadeel van Keynote is dat alle pracht en praal niet compatibel is met non-Mac-apparaten. Keynote exporteert wel in PowerPoint-formaat (PPT), maar op die manier gaat veel moois verloren. Wil je dus het uiterste uit het programma halen, dan raden we je aan een Mac te gebruiken tijdens je voordracht.

Keynote is de crème de la crème van presentatiemakers. De software doet PowerPoint verbleken met animaties, visualisaties en gebruiksgemak van ongekend niveau.

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

Meer
Keynote

Download

Keynote 6.5

Beoordelingen about Keynote